facebook tracking

Cypern

Välkommen till vår avdelning på Cypern

Att jobba på Cypern

Vi på Sesol tror på att öppna upp till stora möjligheter för våra anställda - som att jobba för en hållbar värld från Cypern tillsammans med ett drivet team inom solenergi. Med kontor i Paphos kan du som en del av Sesol flytta och göra karriär utomlands. Vi hjälper dig med allt du behöver och utlovar en trygg anställning i en företagskultur präglad av ambitioner, utveckling och möjligheter. För dig som väljer att göra karriär på Cypern följer låga skatter, billigt boende och inte minst ett äventyr med över 300 soldagar om året. Vi är redo - är du?

Välkommen till Sesol på Cypern.

Lär känna Paphos

Paphos är en liten kuststad på sydvästra sidan av Cypern - en idyllisk pärla som inte många känner till. För dig som finner lugnet i vacker natur och kristallklart hav och för dig som längtar efter ett härligt nattliv om helgerna är Paphos ett vinnande alternativ. Oavsett vem du är och vad du uppskattar i livet öppnar vi upp till möjligheten till att bo och arbeta på Cypern.

Vi hjälper dig med allt du behöver

Resa & boende

  • Vi betalar din flygresa och hjälper dig att hitta ett boende som passar dig. Dessutom betalar vi din hyra första månaden för att du ska få en lugn och skön start.

Bankkonto

  • Vi kontaktar din bank för att sätta upp ett bankkonto och betalkort för din lön. Allt för att din ekonomi ska vara i sin ordning när du landar på Cypern.

Försäkringar

  • Hos oss är du fullt försäkrad i arbetet. Vi ser till att du har en giltig sjukvårdsförsäkring om du skulle bli sjuk under din tid på Cypern.

Dokumentation

  • Vi ordnar med all dokumentation som krävs för att bo och arbeta på Cypern, så att du enkelt och smidigt kan flyga dit för att arbeta hos oss på Sesol.

Vad som utmärker oss

Familjära

För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är och vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sesol.

Professionella

Som Sveriges snabbast växande solcellsföretag har vi identifierat framgång i drivna medarbetare som tillsammans utgör ett professionellt team.

Innovativa

Med innovativa framtidslösningar finner vi drivkraft i att ligga ett steg före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa en hållbar värld.

Kunniga

Med all personal inhouse besitter vi omfångsrik erfarenhet och vågar anse oss vara det smartaste valet av solcellsleverantör i branschen.

@livetpasesol

Vi bjuder in dig till Livet på Sesol - följ vårt karriärkonto och inspireras till att bli vår nästa kollega!

Fridhemsvägen 29
553 02 Jönköping Vägbeskrivning

Göteborg

Göteborg Centralstation
411 03 Göteborg Vägbeskrivning

Helsingborg

Muskötgatan 4B
254 66 Helsingborg Vägbeskrivning

Kalmar

Slöjdaregatan 5
393 53 Kalmar Vägbeskrivning

Karlstad

652 25
652 25 Karlstad Vägbeskrivning

Norrköping

Norrköping Centralstation
602 22 Norrköping Vägbeskrivning

Paphos, Cypern

Paphos Vägbeskrivning

Stockholm

103 16
103 16 Stockholm Vägbeskrivning

Södertälje

Morabergsvägen 33b
152 42 Södertälje Vägbeskrivning

Uppsala

Uppsala Central Station
753 21 Uppsala Vägbeskrivning

Örebro

Pikullagatan 5
702 27 Örebro Vägbeskrivning

Connecta med oss

Hittar du inte en tjänst som matchar dig? Vi på Sesol är alltid öppna för fler talangfulla medarbetare. Connecta idag och låt oss lära känna varandra inför framtida rekryteringar.

Avdelning

Cypern-kontoret

Connect

Jobbar du redan på Sesol?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sesol.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor